• Ι. Γκούρα 10, Άνω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
  • 2310924724
  • info@melinatrizi.gr
  • Ακολουθείστε μας:

kangoo jumps

Τα kangoo jumps, είναι ένα πρωτότυπο πρόγραμμα γυμναστικής που συνδυάζει σωματική άσκηση και διασκέδαση. Ένα πρόγραμμα γυμναστικής που μιμείται τα άλματα των καγκουρό, με ειδικά σχεδιασμένα μποτάκια να βοηθούν στην υλοποίησή τουw.

Έγιναν μόδα στην Αμερική και αργά, αλλά σταθερά, βρήκαν το δικό τους κοινό και στην Ευρώπη.

Απαραίτητο αξεσουάρ για τα kangoo jumps, είναι ένα ζευγάρι μπότες (kangoo boots) που μοιάζουν με παγοπέδιλα με ειδικά μαξιλαράκια στο κάτω μέρος τους.

Τα Kangoo boots, έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τους κραδασμούς στα γόνατα, την πλάτη και τη σπονδυλική στήλη. Με το ελατήριο στο κάτω μέρος τους, όσοι φορούν τις ειδικές μπότες θα μπορούν να αναπηδούν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων χάνοντας θερμίδες διασκεδαστικά.

Τα οφέλη αυτής της άσκησης είναι πολλά: Είναι μια αερόβια άσκηση, κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες. Είναι ιδανική για όσους θέλουν να χάσουν βάρος, αλλά και άθλημα για όσους έχουν προβλήματα στα γόνατα και στις αρθρώσεις.

Με τα kangoo jumps βελτιώνεις την ισορροπία σου, βελτιώνεις την αντοχή σου, δυναμώνεις το σώμα σου. Eξαλείφεις το άγχος και βελτιώνεις τη στάση του σώματός σου. Επίσης, αυξάνεις τα επίπεδα ενέργειας, ενώ χάνεις θερμίδες.

Το πιο σημαντικό από όλα; Προσφέρουν άφθονη διασκέδαση και άμεσα αποτελέσματα.

Τον εξοπλισμό τον παρέχει η σχολή μας!