Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη.
Σε ηλικία 4 ετών ξεκίνησε το κλασικό μπαλέτο ακολουθώντας το σύστημα της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου, Royal Academy of Dance αποκτώντας με Άριστα όλα τα πτυχία. Παράλληλα με τον χορό σπούδαζε και πιάνο σε αναγνωρισμένο Ωδείο της Θεσσαλονίκης.Το 1994 πέρασε στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού και μετά από 3 χρόνια σπουδών αποφοίτησε ως καθηγήτρια Κλασικού και Σύγχρονου Χορού.Το 2004 πήρε και το πτυχίο καθηγήτριας πιάνου και θεωρίας (Αρμονία). Παράλληλα με τις σπουδές τις παρακολούθησε Σεμινάρια Κλασικού και Σύγχρονου, Μουσικοκινητικής Αγωγής, Αισθησιοκινητικής Εμπειρίας, Αυτοσχεδιασμού, Φλαμέγκο, Μουσικοθεραπείας στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη και έλαβε μέρος σε πολλές παραστάσεις πολλών γνωστών χορευτικών ομάδων. Το 1998 παρακολούθησε Σεμινάρια Κλασικού, Σύγχρονου και Μοντέρνου Χορού στην Ν.Υορκη με αξιόλογους χορογράφους στις σχολές (Dance Space, Cunnigham Dance School, Graham Dance School, Peridance Dance School for Proffessionals). To 2014 παρακολούθησε Σεμινάριο Μοντέρνου Χορού και Pilates στο Λονδίνο στην Royal Academy of Dance. Το 2018 και 2019 παρακολούθησε σεμινάριο κλασικού χορού στο Πόζναν της Πολωνίας στην Ακαδημία Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa im. Olgi Sławskiej-Lipczyńskiej w Poznaniu.
Επίσης ήταν ιδρυτικό μέλος της ομάδας "Εσαεί εν Ροή" με την οποία συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις.
H επαγγελματική της σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1997 ως καθηγήτρια χορού και το 2002 ως καθηγήτρια μουσικής σε διάφορες Σχολές και Ωδεία της Θεσσαλονίκης και των περιχώρων.
Το 2004 ίδρυσε την δική της Σχολή Χορού στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης στην οποία είναι Καλλιτεχνική Διευθύντρια και διοργανώνει παραστάσεις για τα παιδιά της Σχολής της με μεγάλη επιτυχία.
Η Ορφανίδου Θεοδώρα γεννήθηκε το 1996 και μεγάλωσε στη Βέροια όπου και ολοκλήρωσε τη σχολική της εκπαίδευση. Το 2014 έρχεται στην Θεσσαλονίκη για σπουδές. Σήμερα είναι πτυχιούχος της Ανώτερης επαγγελματικής σχολής χορού Ανδρομάχης Καφαντάρη και παράλληλα σπουδάστρια της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Ακόμη είναι κάτοχος του πτυχίου • ISTD, Level 4 Certificate in Vocational Graded Examination in Dance, Advanced 1: Modern Theatre. Ταυτόχρονα με τις σπουδές της έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια κλασικού χορού, σύγχρονου χορού, αυτοσχεδιασμού, contact και Jazz/Musical-Theater με δασκάλους από Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς και φεστιβάλ χορού στην Ελλάδα,
• στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού ¨Ευ’ δημιουργείν¨ το έτος 2013 και 2014
• στο BALKAN DANCE festival
• στο ORPHEUS YOUTH FESTIVAL που διοργάνωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης
• στο διαγωνισμό χορού Livorno in Danza 2015
• στο International Youth Band Festival 2017, 2018, 2019, 2022.
Επίσης έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Α.Καφαντάρη, σε μουσική σκηνή ως χορεύτρια στην παράσταση "cabaret" (2018-2019), στην παράσταση χορού "voices" της Κατερίνας Αντωνιάδου με την ομάδα χορού κιναίσθηση (2019)και "baggage"(2022), στην παράσταση "movies in concert" του Χρήστου Κατίδη σε συνεργασία με την ορχήστρα νέων Σίνδου(2019, 2023), στην παιδική παράσταση "ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΣ" (2022-2023).
Τέλος δουλεύει σαν δασκάλα χορού από το 2017 σε ιδιωτικές και δημοτικές σχολές χορού διδάσκοντας μουσικοκινητική, κλασικό, σύγχρονο, μοντέρνο χορό και τζαζ.
Γεννήθηκε το 2001 και κατάγεται από την Έδεσσα. Από μικρή ηλικία, ξεκίνησε μαθήματα χορού (κλασικό μπαλέτο, σύγχρονος χορός) και μουσικής (πιάνο, θεωρία μουσικής). Κατά την εφηβική ηλικία, παρακολούθησε σεμινάρια χορού στην Θεσσαλονίκη (Ιρίνα Κουλουμπάκινα, Kalina Bogoeva) ενώ παράλληλα δούλεψε με τον κ.Αθανάσιο Ρουτιανίδη με σκοπό τις εισαγωγικές της εξετάσεις στο τμήμα χορού του Υπουργείου Πολιτισμού.
Το 2020 ξεκινά τις σπουδές της στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού του Δήμου Λαρισαίων (Θεσσαλικό Μπαλέτο), ενώ το 2023 γίνεται κάτοχος του Κρατικού Διπλώματος Καθηγητών Χορού. Κατά την διάρκεια της φοίτησης, της δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψει ως χορεύτρια σε παραστάσεις μπαλέτου της σχολής καθώς και σε φεστιβάλ (Residency με τον Χορογράφο Nabil Queljadj, Danceschool Ways Festival – Duncan Dance Research Center).
Σήμερα, σπουδάζει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΑΠΘ) ενώ παράλληλα παρακολουθεί επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια (12ο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής της Άθλησης στον 21ο αιώνα, 27ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΕΓΒΕ), Pilates Reformer -Ελπίδα Τσίντσιφα Phd, Άσκηση και Εγκυμοσύνη -Σια Ζαρλαμάνη Phd).
Μιλάει δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Γαλλικά.
Η Κατερίνα Ταϊτζόγλου γεννήθηκε το 1995 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 2013 αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη και ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τις οποίες ολοκλήρωσε το 2020. Το 2018 αποφοίτησε από το τμήμα καθηγητών χορού της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής χορού “Ανδρομάχη Καφαντάρη”. Στα πλαίσια των σπουδών της εκπαιδεύτηκε στο κλασσικό μπαλέτο(σύστημα Vaganova και RAD), το σύγχρονο χορό(release, safety release, flying low-passing through) και τη jazz(musical, african, gospel).
Ταυτόχρονα, ήρθε σε επαφή με διαφορετικές τεχνικές κλασσικού μπαλέτου και σύγχρονου χορού όπως και με το ρεπερτόριο σύγχρονων ομάδων όπως του Akram Khan, του Hofesh Shechter, των Ultima Vez και του Ohad Naharin μέσα από τα πολυάριθμα σεμινάρια χορευτών και χορογράφων από την Ελλάδα και το εξωτερικό που έχει παρακολουθήσει. Το 2018 έγινε μέλος της ομάδας σύγχρονου χορού “Κιναίσθηση” της Κατερίνας Αντωνιάδου με την οποία συνεργάζεται μέχρι και σήμερα. Έχει συνεργαστεί, επίσης, με πολλές ομάδες όπως η “b.area 4”, η “Faos Dance Company” και η “Aniline Dance Theater” σε παραστάσεις, site specific performances και video dance.
Παράλληλα, εργάζεται και ως δασκάλα κλασσικού μπαλέτου, σύγχρονου και μοντέρνου χορού. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες παραστάσεις και φεστιβάλ ως χορεύτρια όπως το Φεστιβάλ Ελλήνων χορογράφων το 2014, το φεστιβάλ Δάσους το 2017, 2018, 2019 και 2022, το TEDx to 2017 και το kapani project, αλλά και ως χορογράφος σε δικές της χορογραφίες στα πλαίσια μικρότερων φεστιβάλ όπως το unit motives της ομάδας die wolke art group. Είναι επίσης ιδρυτικό και ενεργό μέλος της ομάδας σύγχρονου χορού Under Construction Project (2020) η οποία λειτουργεί ως κολλεκτίβα και διατηρεί ενεργή την παρουσία της τόσο στο χώρο της διδασκαλίας σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού όσο και σε αυτόν της δημιουργίας μέσω χοροθεατρικών projects, site specific performances και video dance.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη . Σε ηλικία 4 ετών ξεκίνησε μαθήματα χορού στη ΧΕΝ μέχρι τα 10 . Άρχισε με μπαλέτο , μοντέρνο , Latin και Hip Hop .Στη συνέχεια από τα 10 μέχρι τα 14 έκανε μαθήματα Latin και Hip Hop στη σχολή χορού Let’s Dance και από τον επόμενο χρόνο και έπειτα ασχολήθηκε αποκλειστικά με το Hip Hop αγωνιστικά. Παράλληλα με το χορο σπουδάζει και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα της Ποιμαντικής και Κοινωνικής θεολογίας .
Έχει παρακολουθήσει αρκετά μεμονωμένα σεμινάρια και camp χορού με χορογράφους παγκόσμιου φήμης (Kaea Pearce, Batalla,Lady Venus , Cesa, Antoine Troupe, Aliya Janell, Vinh Mguyen, Scott Forsyth κ.α) . Συμμετείχε σε αρκετές παραστάσεις χορευτικές αλλά και θεατρικές , καθώς για 2 χρόνια ήταν μέλος της ερασιτεχνικής ομάδας θεάτρου «Αταξία» , όπου και ανέβασαν αρκετές παραστάσεις εκ των οποίων , το έργο «οι ηλίθιοι» , του Νικ Σαιμον και το έργο «Σήμα Κινδύνου» του Αντώνη Σαμαρακη. Υπήρξε μέλος της αγωνιστικής Hip Hop ομάδας “G. Fresh” ,με την οποία το 2014 κατέκτησαν την 1η θέση στο διαγωνισμό Greek Open. Από το 2017 και έπειτα είναι μέλος της αγωνιστικής Hip Hop ομάδας “Groovastomp” , όπου το 2018 κατέκτησαν την 3η θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Hip Hop International και το 2019 την 1η θέση . Με την ομάδα της έχει πάρει μέρος σε event , όπως το Dance your style στην Αθήνα , με χορηγία της Redbull.
Η Κωνσταντίνα-Γεωργία Ψωμά γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Η πρώτη της επαφή με τον χορό έγινε σε ηλικία 6 ετών παρακολουθώντας μαθήματα κλασικού μπαλέτου. Δύο χρόνια αργότερα γνώρισε το πάθος της για τους Latin χορούς. Από το 2015 συμμετέχει σε Πανελλήνιους και Διεθνείς αγώνες με πολλές διακρίσεις. Κατέκτησε για δύο συνεχόμενες χρονιές τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος, ενώ κατάφερε να βγει finalìst σε αγώνες παγκόσμιου επιπέδου.
Το 2023 απέκτησε το πτυχίο IDTA με 96% (Άριστα) στους Latin χορούς, ενώ κατατάσσεται στις πρώτες 3 θέσεις στο ελληνικό ranking για δύο συνεχόμενες χρονιές σε όλους τους χορούς στην Adult κατηγορία. Προπονητές έχει τους Giannis Aliev, Ekaterina Bychkovskaya και Rouslan Aliev στη σχολή χορού Vista Dance, στην οποία και εργάζεται ως καθηγήτρια χορού από το 2022, έχοντας μάλιστα αναλάβει και τα επαγγελματικά τμήματα της σχολής.
Πρόσφατα, επιλέχθηκε ως πρώτη παγκοσμίως στην υποτροφία John Dilworth στην Latin κατηγορία, ανάμεσα σε χιλιάδες επιτυχόντες, έχοντας αποκτήσει το πτυχίο του IDTA με βαθμό ανώτερο του 95%.
Ξεκίνησε με μπαλέτο σε ηλικία 2 ετών και μέχρι τα 14 παρακολουθούσε παράλληλα μαθήματα, για μικρά χρονικά διαστήματα, μοντέρνου χορού και λάτιν. Στην συνέχεια ασχολήθηκε κυρίαρχα με το hip hop και το waack, δοκιμάζοντας και διαφορετικά street και club styles στην πορεία .Ταυτόχρονα σπουδάζει στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια ενασχόλησής της με τον χορό, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από διακεκριμένους χορευτές ( Calin Matsuo, Mounia Nassangar, Josepha Madoki, Mariana Benenge, Sarada Sarita, Doma, Rada, Katerina, Yeliz Pazar, κ.α.). Έχει διαγωνιστεί ατομικά σε διάφορα battle στο εσωτερικό καθώς και στο εξωτερικό, ενώ το 2022 κέρδισε το battle του project54 στην waacking κατηγορία.
Είναι μέλος των ομάδων "flow end theory" η οποία κατέκτησε τον τίτλο των Winners of Battle of the Best 2019,"waackotics","waack stories" και "raw zone" η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Adults, όπως και την πρώτη θέση του Street fighters στα πλαίσια του διαγωνισμού Bounce με αποτέλεσμα να προκριθεί στον τελικό του Street fighters στην Ιταλία.